Stages, Traineeships, en Juniorships

Voor studenten

Mocht je wonen op het eiland of niet, als jij interesse hebt in onze organisatie, ben je hier op het juiste adres. Wij proberen iedereen die interesse heeft in een stage of een traineeship goed onder te brengen. Daarin kijken wij verder dan onze eigen organisatie. 

Stages

Uiteraard zijn er veel verschillende soorten stages: BBL, BOL, snuffelstages, meeloopstages, afstudeerstages, etc. Wij proberen elke stage aan te bieden. Heb jij interesse in een stage, laat het ons dat weten via ons contact formulier of door een mail te sturen aan vacatures@schouwen-duiveland.nl

 

Traineeships en Juniorships

Op dit moment zijn wij bezig met traineeships binnen onze organisatie, maar hebben daar nog geen concrete plannen voor. Wel bieden wij, wat wij noemen, juniorships. Dit is een opleidingstraject voor een starter op de arbeidsmarkt binnen een junior functie. Dus weet jij al wat jij wilt worden, maar zoek je toch de ondersteuning van een traineeship, neem dan contact op. 

Ontdek jouw mogelijkheden


Ben jij een echte samenwerker die graag een stapje extra zet voor mens en maatschappij? En voel jij je thuis bij een gemeente die zich elke dag inzet voor ons eiland? Kom Gemeente Schouwen-Duiveland versterken. Solliciteer op een van de vele functies.