Aan de slag bij

Werken, wonen, en leven

Onze huidige vacatures

Iedereen kent ons van zijn/haar paspoort

 

Dat burgerzaken veel doet, dat weet onze collega Carolien als de beste. Paspoorten, rijbewijs, huwelijksactes, en nog veel meer. Soms is het werk een enorme puzzel. 

Bij ons op de afdeling

Binnen WWL (Werken, Wonen, en Leven) werke wij aan het welzijn van inwoners. Het cluster Wmo en jeugd verbetert biedt ondersteuning op gebieden zoals zorg en jeugdzorg. Het Participatiewet-cluster stimuleert participatie en werkgelegenheid, bv voor mensen met moeite op de arbeidsmarkt. Het cluster Werk en Inkomen biedt hulp en financiële steun aan mensen. Het cluster Beleid maakt plannen met aandacht voor samenlevingsproblemen. Het cluster Burgerzaken regelt zaken zoals identiteitsbewijzen, geboortes en verkiezingen, direct verbonden met basisregistratie en democratische processen. 

Ontdek jouw mogelijkheden


Ben jij een echte samenwerker die graag een stapje extra zet voor mens en maatschappij? En voel jij je thuis bij een gemeente die zich elke dag inzet voor ons eiland? Kom Gemeente Schouwen-Duiveland versterken. Solliciteer op een van de vele functies.